Ia in bagaj ingrijirea de la NIVEA!

12:32 pm

Image and video hosting by TinyPic
Femei fiind, stim ca bagajul pentru vacanta nu poate fi niciodata gata, nici chiar pe picior de plecare. De multe ori ajungem sa adaugam prea multe, apoi sa ne razgandim, ca in final sa ramana si mai multe. Produsele de ingrijire au locul lor rezervat, insa de multe ori recipientele prea generoase ne dau batai de cap. NIVEA ne vine in ajutor cu trei produse in varianta mini, pentru ca noi sa lasam ingrijirea pielii in seama expertilor si sa ne bucuram de vacanta!

Gelul de dus NIVEA Creme Care, cu o formula de ingrijire delicata cu pro-vitamina B5 si uleiuri nutritive, va lasa pielea curata si catifelata, in timp ce crema de uz general NIVEA Care va hrani pielea intens, pentru ca noi sa ne bucuram de 100% hidratare si 0% senzatie grasa. Pentru o ingrijire completa a pielii, va recomand deodorantul NIVEA Invisible for Black&White Clear ce ofera protectie delicata, invizibila si eficienta impotriva transpiratiei timp de 48 de ore, lasand pielea parfumata si catifelata.

Image and video hosting by TinyPic
NIVEA gel de dus Creme Care, 2.73 lei, 50 ml
NIVEA Invisible for Black&White Clear, 3.41 lei, 35 ml
NIVEA Care, crema de uz general, 14.3 lei, 100 ml

Acum ne putem bucura de aceeasi ingrijire delicata si eficienta in timpul calatoriilor, economisind spatiu in bagaj si timp in pregatirea lui. NIVEA m-a nimerit la fix! V-am spus deja ca in aproximativ trei saptamani plec si eu in vacanta - o "vacanta" cam lunga, ce-i drept. De bagaje trebuie sa ma apuc si poate caut si produsele acestea trei in varianta mini. As avea mare, mare nevoie sa economisesc ceva spatiu..

P.S. Produsele NIVEA si NIVEA MEN in variante mini sunt disponibile in centrele comerciale Auchan, Carrefour, Cora, Real, Billa si Kaufland din toata tara.

Voi iubiti produsele mini? In vacanta cand plecati?

Kisses,

You Might Also Like

0 comentarii

Subscribe