Fii fresh cu noile deodorante NIVEA Fresh!

12:45 pm

In anotimpul calduros este o adevarata provocare sa iti mentii prospetimea si supletea pielii si sa te bucuri in voie de razele soarelui si, pentru ca vara fierbinte sa nu mai stea in calea bunei tale dispozitii, NIVEA DEO te surprinde cu noi produse din gama deodorantelor Fresh. Cu arome inspirate din natura, noile deodorante NIVEA Fresh Comfort, NIVEA Fresh Flower si NIVEA MEN Fresh Ocean, tu si partenerul tau va veti bucura mai mult ca niciodata de prospetime, protectie si de o stare de bine!


PENTRU EA 
Image and video hosting by TinyPic 
NIVEA DEO Fresh Comfort spray si roll-on
Pentru o senzatie intensa de prospetime, noua gama NIVEA Fresh Comfort contine o combinatie fascinanta de flori parfumate, citrice si iarba proaspat tunsa care te vor face sa te simti bine in pielea ta. Formula inovatoare care iti asigura protectie eficienta timp de 48 de ore ofera ingrijire delicata si un parfum intens, de lunga durata.
Pret recomandat: 13.54 lei, 150 ml (spray); 13.54 lei, 50 ml (roll-on)
Image and video hosting by TinyPic 
NIVEA DEO Fresh Flower spray
Special creat pentru ca tu sa te bucuri de parfumul fructelor de vara, noul deodorant spray NIVEA Fresh Flower contine un mix de arome inconfundabile de pepene galben, mandarine, lamai si flori parfumate de vara. Formula inovatoare asigura protectie eficienta timp de 48 de ore, ofera ingrijire delicata si un parfum intens, de lunga durata.
Pret recomandat: 13.54 lei, 150 ml

PENTRU EL
Image and video hosting by TinyPic 
NIVEA MEN DEO Fresh Ocean
Combinand intr-un mod unic aromele oceanice si alpine, noua gama NIVEA MEN Fresh Ocean asigura protectie eficienta timp de 48 de ore, in timp ce parfumul fascinant de extracte oceanice, pin si rozmarin mentine prospetimea pielii.
Pret recomandat: 13.54 lei, 150 ml (spray); 13.54 lei, 50 ml (roll-on)

Deodorantul meu preferat este chiar de la NIVEA (cel Invisible) asa ca nu m-as mira ca si acestea sa fie pe placul meu. Mie imi place cum suna Fresh Flower datorita aromei de pepene galben. Pe voi care varianta va tenteaza? 

Kisses,

You Might Also Like

0 comentarii

Subscribe