Pentru un par frumos, alege ingrijirea NIVEA!

2:22 pm

NIVEA reinventeaza intreaga gama de sampoane si balsamuri, printr-un nou design feminin al ambalajelor si prin introducerea noii formule inovatoare Nutri Essence, ce aduce impreuna doua dintre cele mai hranitoare substante: Eucerit® si ulei de macadamia. Acestea ingrijesc, fortifica si protejeaza eficient parul.

Cu o istorie de peste 100 de ani, NIVEA reprezinta expresia inovatiei si calitatii superioare in sfera produselor destinate ingrijirii pielii, iar astazi demonstreaza inca o data acest lucru si introduce noua formula Nutri Essence in compozitia tuturor produselor de ingrijire a parului.
Tehnologia revolutionara consta in combinarea a doua dintre cele mai hranitoare substante bogate in lipide: Eucerit®, un ingredient natural ce hidrateaza si protejeaza si uleiul de macadamia, cunoscut pentru proprietatile sale de hranire si ingrijire.

La nivel de design, produsele vor fi prezente la raft intr-un nou ambalaj elegant, minimalist si inovator, inspirat din frumusetea formei corpului feminin. Design-ul sticlei imprumuta detalii din naturaletea si simplitatea unui par frumos, avand imprimate pe laterale linii in relief.
In completarea noii tehnologii ce se regaseste in formula tuturor sampoanelor si balsamurilor NIVEA, produsele contin ingrediente naturale precum extract de floare de salcam, citrice, bambus sau aloe vera, pentru rezultate eficiente in functie de fiecare tip de par si de nevoile acestuia.

Noile game NIVEA Hair vor fi disponibile in supermarket-uri si in marile lanturi de magazine incepand cu data de 1 noiembrie 2015.
Pret recomandat sampoane: 13.68 lei, 250 ml/18.85 lei, 400 ml.
Pret recomandat balsamuri: 13.68 lei, 200 ml.

Voi le-ati vazut in magazine? Ce ziceti de noul design?

Kisses,

You Might Also Like

0 comentarii

Subscribe