Momente magice cu noua editie limitata NIVEA Creme

10:12 pm

Cel mai iubit brand de ingrijire a pielii din intreaga lume vine cu o editie speciala de cutii de colectie NIVEA Creme ce contin o serie de desene jucause care infatiseaza personajele noilor povesti NIVEA.
Cutiutele editie limitata ilustreaza personajele simpatice ale povestilor NIVEA: curajosul baietel Leo, sora lui, Mia, morocanosul Urechila si micuta Zana, intotdeauna pregatita pentru o noua aventura.
Istoria cremei, ce se imbraca acum in haine de poveste, este fascinanta. De-a lungul a peste 100 de ani, celebra cutiuta albastra a oferit ingrijire pielii a milioane de familii din intreaga lume. In scurt timp, a reusit sa atinga inimile tuturor celor care au avut incredere in prima crema ce avea sa ramana un adevarat membru al familiei, generatie dupa generatie. Mirosul unic NIVEA Creme cu parfum de lacramioara trezeste in fiecare dintre noi amintirile pretioase ale copilariei.
Pret recomandat pentru editiile de poveste NIVEA Creme: 4.16 lei (30 ml); 7.83 lei (75 ml); 12.45 lei (150 ml); 18.40 lei (250 ml).

Si uite ca abia acum am aflat si eu ca NIVEA Creme miroase a lacramioara, care se intampla sa fie si floarea mea preferata. Voi ati vazut cutiutele in magazine?

Kisses,

You Might Also Like

0 comentarii

Subscribe