Favoritele lunii: octombrie 2015

12:39 pm

Stiu ca vin cam tarziu cu favoritele lunii insa abia ieri am reusit sa fac pozele si tot ieri am vrut sa public si postarea. Dar cum internetul n-a tinut cu mine si pozele n-au vrut de niciun fel sa se incarce, am lasat-o balta si m-am limitat doar la scris.
Si incep cu niste produse de ingrijire cumparate de aici (in afara de unul) dar pe care cred ca le puteti gasi si in Romania.
Crema hidratanta intensiva Cien cu extract de masline
Pentru ca am terminat crema de fata de la Avène (review aici), am zis sa incerc ceva mai ieftin dar care sa aiba totusi SPF. Crema Cien are o consistenta grasa, intra rapid in piele, hidrateaza foarte bine si are un miros extrem de placut. Din pacate, nu stiu daca au bagat gama cu masline si in magazinele noastre Lidl dar aici a disparut repede si nu au mai adus-o. Dar daca gasiti produsele si la noi in tara, va recomand sa le incercati.
Lapte demachiant Argan Bio de la Gerocossen
Am venit cu el din Romania si cat timp a fost cald afara, nu am suportat sa-mi pun asa ceva pe fata dar acum e numai bun! E potrivit atat pentru demachierea fetei, cat si pentru demachierea ochilor insa eu il folosesc doar pe fata si face o treaba buna. Miroase bine, are 0% parabeni, 0% alergeni si cu toate ca pana acum nu am dat importanta brandului Gerocossen, de acum incolo sigur o voi face.
Demachiant delicat Ysiance pentru ochi sensibili
Pai se putea sa nu vorbesc iar despre Ysiance?! Nu, din moment ce gasesc produse bune la 1€, nu pot sa tac. L-am cumparat pentru ca-mi golisem demachiantul bifazic de la NIVEA si cum sunt o zgarcita, am luat ce a fost mai ieftin. Si am luat bine. Demachiaza ca lumea, nu stau 10 ani si nici nu ma ustura ochii de la el.
Crema reparatoare Scholl pentru picioare foarte uscate
Cand vine vorba de ingrijirea picioarelor, cu Scholl nu dau gres. Initial am vrut sa ma intorc la vechea mea iubire - crema pentru calcaie cu keratina - dar aceasta a fost redusa si eram si curioasa sa vad cum e. Acum regret mult faptul ca nu am luat vreo 4-5 tuburi.. a fost doar 2€. In Franta cremele Scholl costa foarte putin si cand ma voi intoarce acasa in ianuarie, cu siguranta "imi voi face plinul".
Balsam de par Le Petit Marseillais cu Karite si Argan pentru par foarte uscat
Stiu ca produsele Le Petit Marseillais se gasesc si la noi dar daca va vine sa credeti, nu le incercasem in Romania, cu toate ca imi propusesem. Ei bine, avand nevoie de balsam si fiind in Lidl, am avut de ales intre Le Petit Marseillais, Cien, Elseve si DOP parca si m-am decis sa il iau pe acesta pentru ca era putin mai ieftin decat in hipermarket-ul Géant Casino. Descurca parul bine, il lasa hidratat si miroase genial! Daca nu l-ati incercat pana acum, va sugerez sa va duceti intr-un magazin si sa-l mirositi. Si doar pentru miros o sa-l cumparati. Atat de misto miroase.
Cien Colour Lip Butter in nuanta 05 Charming Nude
In ultimul timp am pata pusa pe nuantele de nude si cand am vazut acest lip butter, n-am rezistat. E o nuanta foarte naturala, nu are particule de sclipici (cum am vazut la alte nuante), imi place mirosul lui si arata foarte bine pe buze. Este - vorba englezoaicelor - my lips but better.
Cien ALL-IN-ONE Lash Booster Mascara
Nu aveam nevoie de inca un produs de buze dar nici de un alt rimel.. insa pentru 2€ nu poti sa zici "nu". E okay, ofera volum dar are o perie foarte, foarte mare si la primele folosiri m-am cam enervat insa dupa ce m-am obisnuit, a fost o placere sa il folosesc.
Biscuiti Neo si biscuiti Envitas cu cereale si lapte
Merg la Lidl din doua in doua zile sau daca nu, chiar zilnic si de cand am incercat biscuitii astia, am uitat si de Snickers si de tot. In cateva cuvinte, Neo sunt gen Oreo, iar Envitas gen Belvita si cu asta cred ca spun tot.
P.S. Neo nu cred ca se gasesc in Romania dar pe ceilalti sa zic ca i-am vazut saptamana trecuta cand am fost in tara.

In incheiere, va mai zic niste favorite. Am inceput sa astept nerabdatoare clipurile de pe YouTube ale Andreei de la A Beauty Tale pe care, daca inca nu o urmariti, va recomand sa o faceti. E haioasa si ma binedispune. Iar in materie de muzica, in octombrie am ascultat:

Si inainte sa va las, vreau sa observati in poza cu biscuitii ceva mic si rosu, acolo in spate.. Da, in sfarsit mi-am luat "Amor Amor" de la Cacharel si il ador dar va spun mai multe intr-un viitor haul. Pana atunci, voua ce v-a mai placut in octombrie? Ce produse ati mai descoperit?

Kisses,

You Might Also Like

0 comentarii

Subscribe