Oferte DM, Sensiblu si Auchan

6:42 pm

Image and video hosting by TinyPic

Martie si aprilie au fost 2 luni pline de oferte care mai de care mai tentante si dupa cum se vede, am facut ceva cumparaturi. De unele produse nu aveam neaparata nevoie insa nu m-am putut abtine. Pe majoritatea le-am si testat, asa ca va voi spune si cateva cuvinte despre ele. Poate va face cu ochiul ceva.

Sa incepem cu DM! In a doua lista de dorinte v-am spus ca imi doresc crema contur pentru ochi cu Q10 si ceai verde de la Cosmetic Plant. O folosesc inca de pe 4 aprilie, dimineata si seara (atunci cand nu uit de ea) si chiar hidrateaza pleoapele. Urmeaza sa ii fac un review si aflati atunci mai multe despre ea.
pret: 11.49 lei (de la 14.5 lei)
Eu de obicei nu folosesc lama dar am zis ca atunci cand sunt nevoita , trebuie sa am si un produs special pentru ras, iar spuma Balea Venedig mi-a atras atentia. Are 150 ml, miroase bine si epilatul devine mai simplu si mai rapid.
pret: 5.49 lei (de la 7.5 lei)

Image and video hosting by TinyPic

Urmatoarea oprire, Sensiblu! E a 3a oara cand cumpar gelul Cleanance de la Avene si sunt foarte multumita de el. Ultima sticluta o golisem de cateva luni si asta se putea observa si pe tenul meu, care acum e mai curat. Ii voi face un review ca sa aflati avantajele si dezavantajele produsului.
pret: 37.49 lei (de la 49.99 lei)
Despre Bio-Oil citisem ca este cel mai bine vandut produs pentru cicatrici si vergeturi in tari precum Australia, Marea Britanie, Noua Zeelanda etc si m-am hotarat sa vad daca chiar are vreun efect. In Sensiblu costa 55.55 lei dar l-am luat la oferta "1 produs cumparat, 50% reducere la al 2lea". Daca doriti sa il incercati, acum il gasiti in toate farmaciile redus la vreo 40-41 lei.
pret: 2 sticlute cu 83.32 lei
Lotiunea micelara Ivatherm la 100 ml a fost cadou la revista Unica. A costat 17.90 lei si am primit si o mostra a cremei L'Oreal Nutri Gold.

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

Ajungem intr-un final si la Auchan! Nu obisnuiesc sa intru in locul special amenajat cu produse de makeup dar mama mea dorea creion de sprancene. Pornind de la creion, am ajuns sa iesim de acolo cu alte 4 produse neplanificate, bineinteles! Am recumparat fondul de ten Stay Matte de la Rimmel (18.95 lei) si batonul corector So Perfect Stay de la Miss Sporty (7.98 lei), ambele produse mentionate aici. In ceea ce priveste creionul de sprancene, voiam unul de la Essence insa nu am gasit si l-am luat pe cel de la Miss Sporty, care a costat doar 6.71 lei. Cand m-am dus sa le platesc, am dat cu ochii de un mic stand cu produse la reducere, printre care si exfoliantele EvoLuderm dupa care imi fugeau ochii de fiecare data cand eram prin DM. Langa produsele EvoLuderm, niste cutiute marca Possibility. Am intrebat casierita ce preturi au produsele reduse si mi-a zis ca depinde; unele 10, altele 15 respectiv 20 lei. Mi-am ales cele 2 produse si ce credeti? Fiecare in parte costa.. 5 lei! Nu mi-a venit sa cred! Adica in DM gaseam exfoliantul la 23 lei si am ajuns sa il iau din Auchan cu doar 5 lei? Aproape ca imi venea sa cumpar tot ce era acolo dar am plecat numai cu exfoliantul hidratant EvoLuderm cu unt de Karite si balsamul de buze Possibility Peppermint Ice Cream. Mi-am zis ca ma intorc in alta zi sa mai cumpar ceva dar nu am mai ajuns pe acolo. E bine ca de acum stiu ca mai fac reduceri substantiale si o sa incerc sa dau o raita pe acolo de fiecare data cand ma aflu prin Auchan.

Image and video hosting by TinyPic

Voi de ce oferte ati mai profitat in ultimul timp?


You Might Also Like

0 comentarii

Subscribe