Long time, no Avon

5:13 pm

Image and video hosting by TinyPic

Astazi nu vreau sa va plictisesc cu un tag; ci cu un mic haul. Desi nu am vazut foarte multe postari despre Avon, compania nu este una de evitat. Au produse pentru orice buzunar si raportul calitate-pret este foarte bun. Nu mai cumparasem de ceva timp de la ei asa ca am rasfoit catalogul si a fost imposibil sa il inchid fara sa nu iau ceva. Produsele sunt din campania 16/2014 care s-a terminat dar le gasiti si in cea curenta. 

Image and video hosting by TinyPic

Spumantul de baie Mr Frosty cu aroma de mar si scortisoara cred ca ar fi un cadou dragut datorita design-ului sau festiv. Daca sunteti de parere ca marul in combinatie cu scortisoara este o aroma prea comuna, puteti alege varianta Mrs Frosty cu aroma de merisoare si portocala.

pret: 8 lei

Image and video hosting by TinyPic

Aceste parfumuri sunt unele dintre acele parfumuri pe care le tot cumperi pentru ca iti devin dragi sau pentru ca ti se face dor de ele. Mi se par clasice, elegante, feminine dar cel mai bine este sa pun descrierile oficiale pentru ca nu stiu deloc cum sa descriu un parfum. 
Apa de parfum Treselle: "Categoria florala; Aroma florala senzuala si bogata combina note de varf formate din piper si lemn-dulce, note de mijloc formate din tuberoza, lotus si trandafir si note de baza formate din mosc, orhidee tigrata si iris."
Apa de parfum Rare Pearls: "Categoria florala; Note unice de lemn de trandafir, pruna, miere si piper invaluite de note florale, cum ar fi cele ale magnoliei, si de acorduri de mosc, santal si patchouli."

pret: 2 cu 80 lei

Image and video hosting by TinyPic

Mereu mi-au placut seturile de la Avon pentru ca poti gasi produse deja cunoscute tie dar si produse noi pe care nu te-ai gandit niciodata sa le incerci. Toate sunt in varianta full-size, iar pretul setului este mai mult decat ok.
Acesta contine:
Cos auriu (cel care apare in prima poza)
Sampon cu miere si ulei de Jojoba
Spumant de baie cu aroma de lacramioare
Crema pentru dus Mood Therapy cu aroma de vanilie si extract de unt de Shea
Spray parfumat cu flori de cires
Crema hranitoare pentru fata cu ulei de masline verzi
Exfoliant pentru maini si picioare Blissfully Nourishing cu unt de Shea

pret: 40 lei

Despre produse nu va pot spune nimic inca pentru ca in afara de cele doua parfumuri, nu am mai incercat altceva din ceea ce apare in acest haul. Ne "auzim" data viitoare si sper ca aceasta postare v-a mai dat idei de produse interesante!


You Might Also Like

0 comentarii

Subscribe