Review: crema de maini nutritiva Ysiance pentru piele foarte uscata si deteriorata

1:44 pm

Hello, fetelor! Azi sunt foarte bine dispusa si fiindca am mult timp la dispozitie, m-am gandit sa fac o postare noua. Mai exact un review pentru crema de maini nutritiva Ysiance, destinata pielii foarte uscate si deteriorate, despre care v-am vorbit putin si in "Favoritele lunii septembrie".

Pentru inceput, produsele Ysiance se gasesc exclusiv in hipermarket-urile Géant Casino si sunt acele produse ieftine ale caror preturi variaza intre 1€ si 10€ - la 10€ am vazut acum pe net un fond de ten. Si despre gama lor de produse de machiaj nu stiu ce sa zic insa produsele pentru ingrijire chiar cred ca merita incercate. Dar acum incep sa va vorbesc despre crema, gata. Am luat-o pentru ca aveam nevoie de o crema de maini si cum nu am vrut sa dau multi bani pe una, am luat-o pe cea mai ieftina. 1€ am dat pe ea si ca sa fiu sincera, nu aveam mari asteptari din partea ei.

Dar intai sa incep cu ingredientele. Cica e fara parabeni si lista arata bine si toate ingredientele (mai putin parfumul) se incadreaza la GOOD si BEST - conform dictionarului Paula's Choice - insa ceea ce nu-mi place e faptul ca untul de Karite, alantoina si uleiul de Argan cu care se lauda pe tub, apar la sfarsitul listei.
Trecand la partea "cat de aratoasa e crema asta", mie una imi place aspectul ei si la banii astia cred ca e de ajuns. Si trebuie sa observam si faptul ca tubul e ombré, da? Insa lasand asta la o parte, tubul are 100 ml, iar crema e de culoare alba si are un miros usor si placut.
Acum gata cu ingredientele si aspectul. Sa trecem la hidratare and stuff. Si mai intai trebuie sa va spun ca eu am o "mare" problema cu mainile, in sensul ca in Romania incep sa port manusi cam de prin septembrie si asta din cauza faptului ca pielea imi crapa si imi da sangele. Concluzia? Am nevoie de o crema foarte buna, iar bine-cunoscuta NIVEA e cea mai eficienta pentru mine insa nici aceasta de la Ysiance nu e de aruncat. Ce-i drept, nu are textura grasa asa cum are NIVEA ci e light, cam ca o lotiune de corp si dupa primele folosiri imi venea s-o arunc intr-un sertar si s-o las acolo. Insa dupa ce am folosit-o incontinuu timp de o saptamana, mi-am schimbat si parerea despre ea. Intra rapid in piele si o lasa foarte fina si hidratata. M-a ajutat in mare parte si cu toate ca inca am zone uscate de piele (zonele dintre degete), pot spune ca e o crema eficienta - mai ales pentru persoanele care nu se confrunta cu piele crapata si sange.

In concluzie, unele produse ieftine chiar sunt bune si merita incercate. Si data viitoare cand aveti drum prin Franta, poate dati o sansa produselor Ysiance. Dar pana atunci, voi ce creme folositi? Ce imi recomandati?

Kisses,

You Might Also Like

0 comentarii

Subscribe