Anti-rid la puterea a treia, de la NIVEA!

7:28 pm

In toiul verii, temperaturile ridicate si soarele arzator contribuie major la deshidratarea tenului si la cresterea riscului de aparitie prematura a ridurilor. Din acest motiv, aportul suplimentar de hidratare si ingrijire eficienta anti-rid este esential pentru un ten proaspat, pregatit sa faca fata cu succes provocarilor anotimpului. Asadar, NIVEA te invita sa descoperi o gama de ingrijire anti-rid pentru toate tipurile de ten, nu numai foarte eficienta, dar si accesibila! Formula usoara, cu extract de seminte de struguri si filtre UV hidrateaza tenul in profunzime, il protejeaza si previne aparitia de noi riduri.

Image and video hosting by TinyPic
Crema anti-rid hidratanta de zi are o formula delicata si usoara cu ulei de seminte de struguri si Vitamina E care hidrateaza intens, estompeaza liniile fine si previne aparitia ridurilor, oferind in acelasi timp suplete si fermitate. In plus, crema contine filtre UV, pentru a proteja tenul de efectul nociv al radiatiilor, asigurand o baza perfecta de machiaj.
Pret recomandat: 22.12 lei

Pentru ca tenul sa se bucure de hidratare eficienta si ingrijire anti-rid pe timpul noptii, NIVEA a dezvoltat crema anti-rid hidratanta de noapte, imbogatita cu Panthenol, care ajuta la regenerarea tenului. Formula delicata cu ulei din seminte de struguri si Vitamina E hraneste tenul in profunzime si ii asigura o hidratare optima, prevenind aparitia ridurilor.

Pret recomandat: 22.12 lei

Avand o formula imbogatita cu ulei din seminte de struguri si Vitamina E, crema anti-rid hidratanta de ochi atenueaza ridurile si liniile fine din jurul ochilor, oferind hidratare intensiva.

Pret recomandat: 19.86 lei

Cremele anti-rid hidratante se bucura acum de un nou look, mai fresh, mai modern si mai responsabil, avand un design eco-friendly al borcanelelor de crema, confectionate dintr-un material plastic ce are proprietatea de a reduce, in timp, amprenta de carbon a produselor.


*Bucura-te de eficienta cremelor hidratante anti-rid, disponibile intr-un pachet avantajos in magazine, la doar 29.99 lei. Pachetul contine crema de zi si crema de noapte. 
Image and video hosting by TinyPic
Sunt curioasa cum e crema de ochi. Voi ce ziceti de gama de ingrijire anti-rid? 

Kisses,

You Might Also Like

0 comentarii

Subscribe